συμβουλευτικη επιχειρησεων Things To Know Before You Buy

. & αυτόν τον ρόλο πρέπει να τον πάρει/ σηκώσει ο επιχειρηματίας/ ο βασικός μέτοχος / η διοίκηση.

* Ρυθμίσεις δανείων δημοσίων υπαλλήλων - ΔΕΚΟ Περισσότερα >>

Αξιολογούμε τους προμηθευτές με ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια 

Αξιοποιήστε κάθε εργαλείο/ δυνατότητα/ λύση που θα μπορούσε να σας δώσει μια νέα προοπτική: Εξετάσετε άμεσα την δυνατότητα: ένταξης σε ευρωπαϊκά ή συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, επιδοτήσεις ΟΑΕΔ, νέων συνεργασιών, νέων σχημάτων, νέων πηγών κεφαλαίου, διεύρυνση μετοχικής βάσης, κα.

Οι πελάτες που αγοράζουν ποδήλατο για το παιδί τους, ίσως χρειαστούν κράνος, επιγονατίδες, σχάρα αυτοκινήτου κ.ά.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση χρειάστηκε πολύ προγραμματισμό για να φτάσει εκεί και αυτά τα πρότυπα θα αποτελέσουν τους ακρογωνιαίους λίθους της μελλοντικής σας επιτυχίας. Είτε θέλετε να προσελκύσετε νέες επιχειρήσεις, είτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας είτε να επαναλάβετε την επιχείρησή σας, με αυτά τα απλά, προσαρμόσιμα πρότυπα στα χέρια σας μπορείτε να μετατρέψετε την πολυπλοκότητα σε κάτι απτό. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να γίνουν στοιχεία μάρκετινγκ ή απλώς να παραμείνουν εσωτερικά σημεία επαφής για την ομάδα σας. Και here καθώς τα όνειρά σας αλλάζουν, θα έχετε πάντα αυτό το πρότυπο για να ανατρέχετε – είναι εύκολο να αλλάξετε αυτό που υπάρχει στα χαρτιά.

Το βιβλίο ενσωματώνει μεθοδικά τις ειδικότερες προσεγγίσεις της διαχείρισης καινοτομίας στις θεμελιώσεις της διοικητικής επιστήμης, συζητώντας τις σχέσεις με την επιχειρηματικότητα και τη στρατηγική επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια, μετά από σπουδές στη Διοίκηση, δημόσια & επιχειρήσεων, έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της επιχειρηματικότητας αλλά και τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν. 

Επίσης, περιγράψτε νέα προϊόντα που θα λανσάρετε στο κοντινό μέλλον, καθώς και όποια πνευματική ιδιοκτησία κατέχετε. Περιγράψτε το πως αυτά θα αυξήσουν το κέρδος σας.

Να επεξεργάζεται σε βάθος θέματα που αφορούν τις συνεργασίες της επιχειρηματικής του ιδέας, να επιζητά την ανατροφοδότηση, να μοιράζεται τις επιτυχίες και τις αποτυχίες και να είναι ειλικρινής.

Ωστόσο, σε επιμέρους δράσεις θα συμφωνήσω ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά και οι δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας εμπίπτουν σαφώς σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε περισσότερο στοχευμένα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να διευκολύνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αντί να κρατάμε τεχνητά στη ζωή «εταιρείες-ζόμπι».

Το αποτέλεσμα μετράει και όχι οι συζητήσεις ή οι διερευνήσεις.

την κουλτούρα και τις αξίες που υπάρχουν μέσα στην επιχείρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *